Afacere si prietenie: un clujean ajuta studentii sa se mute la cele mai mici preturi de pe piata

In cateva saptamani, Clujul o sa se umple iar de sute de mii de studenti. Pentru multi dintre ei, o sa fie primul an in care locuiesc aici, altii o sa se mute in camine sau chirii, majoritatea o sa aduca cu ei bagaje mari, pe care o sa se chinuie sa le care dintr-o parte in alta. Cu gandul acesta in minte, un clujean a gandit o afacere care le vine in ajutor tinerilor studenti.

Student Moving isi propune sa ajute tinerii si studentii care se confrunta cu mutatul dintr-o chirie in alta, in camin sau de la camin si nu beneficiaza de nici un ajutor”, scrie in descrierea micutei afaceri pe care Cristian Nemeti tocmai a pornit-o.

In urma cu doar cateva saptamani, cu masina lui sau a prietenilor care il sustin, Cristian s-a apucat sa ajute studentii sa se mute.

Intr-o zi m-am gandit ce am putea face sa ii ajutam pe studenti, deoarece numarul lor creste exponential in acest oras. Vorbeam cu o colega ce e studenta si care se lovea de problema asta in mod constant si nu stia ce sa faca. Asa m-a venit ideea – studentii de la Cluj vin aici din toata tara si nu toti pot sa vina alaturi parinti, care sa ii ajute”, povesteste acesta.

Dupa ce a ajutat o mana de prieteni sa se mute dintr-o parte in cealalta a orasului, Cristian a pus pe picioare micuta afacere ce are o descriere simpla: "Ti-ai gasit chirie si nu stii cu ce sa iti muti lucrurile pe care le-ai adunat de-a lungul vremii? Nu te ingrijora! Pentru o suma studenteasca, acest lucru e posibil".

O afacere bazata pe prietenie si spirit altruist

Serviciul lui are un pret fara concurenta pe piata. In comparatie cu celelalte companii similare sau chiar identice de pe piata, preturile practicate de Student Moving sunt cu 40%-50% mai mici.

E o firma de mutari care e dedicata studentilor, deoarece costurile sunt mult mai mici. Cu 40%-50% mai mici. Multi dintre acesti tineri au nevoie de o mana de ajutor la prima sosire, la primul contact cu orasul, dar si pe viitor – atunci cand se muta din camin in chirie sau din chirie in camin”, mai spune Cristian.

In plus, pentru ca studentii sunt imprevizibili, mica afacere e "intotdeauna deschisa".

sursa foto: observator.ro

Comentarii

pop

07.09.2015 14:10

no ma studentii nau bani nu platesc doar pt chefuri si baituri au bani, acestia cheama taxiu combi sa I si mute bagajele si catrafusele incarca masina pana la refuz si da 5 lei

vlad

07.09.2015 17:00

Vin miliooanele de sute de mii de studenti

Adauga comentariu