Aerul de Capitală și statul în scaunul din Parlament nu îi priesc deputatului Viorel Băltărețu: i-au declanșat o amnezie gravă, în fază terminală

Unora dintre parlamentarii clujeni li s-a urcat atât de mult la cap aerul de Capitală încât le provoacă afecțiuni grave precum: miserupismul cronic, amnezia în fază terminală, ignoranța totală și dezinteresul pentru norod. O afecțiune gravă este declanșată și de statul în scaunul din Camera Deputaților, mai exact anchilozarea degetelor.

Așa se explică faptul că unii parlamentari nu răspund la mailurile jurnaliștilor. Ne este atât milă de suferințele cauzate de funcția de parlamentar încât ne gândim serios să începem niște campanii umanitare pentru strângerea de fonduri necesare unui tratament de specialitate.

Unul dintre acei parlamentari bolnavi grav de miserupism, amenzie, ignoranță și dezinteres este Viorel Băltărețu, deputat USR – PLUS Cluj.

În 26 august, îi solicitam domnului Băltărețu un punct de vedere cu privire la activitatea sa din acest mandat pentru a completa un articol pe această temă. Nici până astăzi, la două săptămâni distanță, parlamentarul USR-ist nu a putut să răspundă unor întrebări. Este de înțeles că este imposibil să îți rupi o jumătate de oră din viață când ești suferind de atâtea afecțiuni.

Unde mai punem și faptul că trebuie să ducă pe umeri povara catralioanelor de proiecte de legi la care trudește din zori și până noaptea târziu.

Citește și:

Raport de parlamentar: Viorel Băltărețu, deputat USR PLUS Cluj, a vorbit de două ori în opt luni

Dacă așa atitudine de miserupism au față de presă, vă imaginați ce atitudine au față de votanți? Ce audiențe, ce reprezentare a intereselor alegătorilor la Guvern? Au avut ochi pentru muritorii de rând doar până au obținut votul.

La polul opus se află colegul său de partid, Radu Molnar. El a avut nevoie cam de jumătate de oră să ne răspundă la aceleași întrebări.

Citește și:

Cea mai mare realizare a deputatului USR Cluj, Radu Molnar: „Ziua liberă pentru vaccinare”. Plus o cugetare: „Dacă eşti mort nu ţi-e bine deloc şi, cu siguranţă, nu ai niciun viitor în faţă!”. Caragiale, mori!

Adauga comentariu