Aeroportul International din Cluj a devenit mosia lui David Ciceo: 287 de locuri de parcare apartinand concesiunii GOTO Parking au fost "confiscate" de Ciceo! Dosar penal pentru tulburare de posesie

Cata vreme parcarea aeroportului international clujean a fost sub tutela firmei UTI, a lui Tiberiu Urdareanu si a securistilor puternici din spatele acestuia, David Ciceo, bossul Aeroportului nu a macait nimic, ca ii luau securistii cravata si se stergeau la fund cu ea. Cand concesiunea a fost insa preluata de un consortiu de investitori condusi de omul de afaceri Andrei Cionca, lui Ciceo i s-a umflat orezul in scrumiera si a inceput sa sicaneze noua companie, GOTO Parking, desi noii actionari au bagat sute de mii de euro in modernizarea parcarii si a tehnologiei, facand ultra primitoare experienta clientilor, dupa ani de zile in care lui Urdareanu i s-a rupt de ei.

Adaugati la asta si ca David Ciceo nu mai are cu cine sa se certe, caci a inchis orice dispute legale cu Alin Tise, fostul sau dusman, presedintele CJ Cluj, iar Ciceo, care traieste din hartag, are sevraj cand nu are scandal, si-a concentrat toata furia asupra firmei lui Cionca. Practic, seful unei companii detinute de Consiliul Judetean Cluj hartuieste o firma privata care are drept de concesiune asupra parcarii, impiedicand-o sa faca profit, ba chiar hartuind-o si impiedicand-o sa isi opereze concesiunea.

 

Ciceo Confiscatorul

 

Ultima isprava e incredibila: Ciceo a dispus granituirea cu garduri a suprafetei care acopera 287 de locuri de parcare din concesiunea GOTO Parking. In acest moment, parcarea arata mai rau ca mizerbila Piata Marasti, pe de o parte, cu acces prin bariera electronica, soft de recunoastere a numerelor de inmatriculare, platite de Cionca, pe de alta parte, cu parcarea ilegala IN INTERIORUL PARCARII GoTo Parking, unde si-a asezat Ciceo taraba, pe bune, e ca o taraba, cu ghereta si bariera de tractorist.

Iata fotografii ale gardului ridicat ilegal de Ciceo în parcarea administrată de GOTO Parking. Nu a mai așteptat să se pronunțe Justiția, și-a făcut singur dreptate. Fiindca Ciceo poate.

 

Bariera de la intrarea "parcarii" Aeroportului nu este automatizată. Vii, cobori din mașină, te duci la gheretă, anunți că vrei să parchezi și casiera apasă pe buton și-ți ridică bariera. Cum ar arăta cozile dacă ar avea cu adevărat clienți? Evul mediu. Ciceo si-a facut si regulament de parcare, e nebunie.


 

Dincolo, la GOTO Parking, sistemul de intrare este complet automatizat, cu citirea numelui și metode moderne de plată, inclusiv prin aplicație pe mobil. Secolul 21:

 

Mai jos aveti foto cu o parcare care nu putea fi administrată de GOTO că avea asfaltul deteriorat (GOTO a vrut să facă toată parcarea la fel ca și partea din fața terminalelor, dar CJ a refuzat să dea autorizație de construcție), dar acum e perfectă, când Ciceo încasează banii:

 

Partea unde GOTO a fost lasata sa isi faca treaba, arata asa:

 

Abuzul incepe de la CJ Cluj. Dar este administrat de Ciceo

 

Ca sa intelegeti mai bine, desi povestea e super incurcata, in 28.05.2020, Consiliul judetean a emis HCJ 113/28.05.2020 prin care a dat in mod ILEGAL în administrarea aeroportului o suprafață de teren exploatata de Goto Parking, suprafata pe care se afla 287 locuri de parcare dintr-un total de 614 locuri.

GOTO a contestat în instanta decizia consilierilor judeteni si a iesit dosarul 16712/3/2020  la Tribunalul specializat Cluj, cu termen pe 16.09.2021.

In mod suspect, in 31.07.2020 și 05.08.2020, reprezentanții Aeroportului International Avram Inacu Cluj au împrejmuit suprafata de teren cu gard. Desi nu aveau niciun drept sa faca asta.

În data 07.08.2020, GOTO a depus plângere penala pentru tulburare de posesie, plangere care e în curs de solutionare si care l-a facut pe Ciceo sa ii trimita pe angajati sa retraga gardul fara alte intervenții.

În paralel, Aeroportul a chemat în judecata GOTO, in dosarul 3171/117/2020, dosar în care aeroportul solicita ca Goto sa înceteze orice act de administrare la parcela în disputa. Au primit termen pe 24.09.2021

Dar Ciceo, obsedatul de plangeri si reclamatii, a crezut ca, daca depune aceasta cerere are si dreptul sa REMONTEZE gardurile de imprejmuire. Practic, Ciceo si aeroportul infaptuiesc in aceeasi luna de doua ori infractiunea de tulburare de posesie, fiindca acum 3 saptamani, mai precis pe 13.08.2021, angajații aeroportului au montat iar garduri. În plus, au montat și cabine de paza și pentru cariere, organizarea fiind ampla.

GOTO a raspuns printr-o reclamatie în instanta, la Tribunalul specializat Cluj, inaintand o Ordonanta președințiala cu privire la obligarea aeroportului sa înlăture imprejmuirile, obstacolele de pe parcela în discutie si care are termen pe 09.09.2021.

Tot sahul asta juridic are insa o constanta: atitudinea de hartuire a unui operator privat de catre David Ciceo, seful Aeroportului clujean. Pentru ca Cionca nu are nici securisti in spate, si nici nu vrea sa dea spaga.

 

PS: Ziar de Cluj este singura publicatie care nu are contract de publicitate cu Aeroportul clujean. Pentru conformitate, nu avem niciun contract de publicitate cu GOTO Parking.

Adauga comentariu