Aeroportul Internațional Cluj-Napoca va ataca în Contenciosul Administrativ decizia adoptată ilegal azi de către Consiliul Județean Cluj

Contactat de Ziar de Cluj, David Ciceo, directorul Aeroportului Inernațional Cluj a declarat că decizia adoptată azi de către Consiliul Județean Cluj “este ILEGALĂ, că nu are nici unul dintre cele două avize ale Comisiilor de specialitate, contravine dispozițiilor Art. 4 din OUG 109 și contravine intereselor clujenilor”.

“Vom ataca în Contenciosul administrativ această Hotărâre de Consiliu județean. Este ilegală” – a declarat, pentru Ziar de Cluj, David Ciceo.

Avocatul și consilierul județean Vladimir Mătușan (PSD) a declarat că are în vedere și un denunț penal împotriva celor care au produs această ilegalitate.

Consilierul județean, Vladimir Mătușan, are în vedere să depună o plângere penală în această speță

“Tișe a încălcat prevederi din propriul regulament de organizare și funcționare a Consiliului Județean care menționează clar că nu îi poate fi repartizată unei comisii de specialitate dacă nu are în atribuții vizarea unui proiect de hotărâre. Dacă nu există avizul comisiei de specialitate nu poate fi supus la vot. Prin faptul că l-a supus la vot a comis un abuz. Abuz în serviciu, încălcând și legea și regulamentul. Nu mai acceptăm. Mă gândesc să îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu și atacarea în contencios administrative a acestei hotărâri. E inadmisibil ce se întâmplă în Cluj-Napoca, centru universitar”, a declarat Mătușan, citat de Monitorul de Cluj.

 

Practic, Alin Tișe, ca președinte al CJ Cluj, a comis o ilegalitate după ce a introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind schimbarea componenței Consiliului de Administrație de la Aeroport fără a avea avizul comisiilor de specialitate.

Vicepreședintele CJ Cluj, la pescuit de somon în Alaska, împreună cu șoferul

 

În afară de ranchiuna personală, nu știm ce altceva îl mai mână în luptă pe președintele Consiliului județean Cluj, Alin Tișe, atunci când ia decizii sau, mai insidios, își pune oamenii să ia decizii în locul lui.

Vom reveni.

Adauga comentariu