Aeroportul Internaţional Cluj anunta frecvente suplimentare Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti - Otopeni

Vesti bune pentru clujeni. Compania aeriana Wizz Air a anuntat faptul ca, incepand cu programul de iarna 2016, va suplimenta numarul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti Otopeni, introducand 3 frecvente noi de operare pe saptamana.

In completarea celor 6 frecvente saptamanale anuntate in 19.01.2016 pentru ruta interna Cluj-Napoca – Bucuresti, care va fi operata de Wizz Air incepand cu 22.07.2016, operatorul aerian a anuntat ca va suplimenta frecventele pe aceasta destinatie in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu 31.10.2016. Programul de operare va fi dupa cum se vede mai jos.

De asemenea, cu privire la acest program de operare si Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Marius Minzat, s-a aratat incantat.

 “Ne bucuram sa vedem faptul ca ruta Cluj-Napoca – Bucuresti este tot mai atractiva pentru operatorii aerieni. Suntem convinsi ca noile frecvente propuse de Wizz Air vor fi apreciate atat de mediul de afaceri, cat si de ceilalti pasageri ai Aeroportului International Avram Iancu Cluj", a afirmat el.

Cu ocazia introducerii acestor frecvente suplimentare, domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului International Cluj a facut cateva precizari.

“Consideram ca exista un potential de piata ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat nastere la o concurenta sporita intre operatorii aerieni. Mai multi operatori aerieni aduc mai multe optiuni de calatorie si implicit preturi mai bune pentru pasagerii aeroportului", a spus acesta.

In anul 2016, compania aeriana  Wizz Air va mai demara de pe Aeroportul International Cluj noi zboruri spre 4 destinatii internationale, dupa cum urmeaza: Berlin-Schoenefeld (Germania, 3 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) si Alicante (Spania, 24 iulie 2016). 

Foto: emaramures.ro

Adauga comentariu