Aeronavă țintuită la sol pe Aeroportul din Cluj, după ce o stewardesă ar fi intrat în contact cu persoane infectate cu ucigașul coronavirus

CLUJUL ESTE ÎN ALERTĂ după ce o aeronavă a fost țintuită la sol pe Aeroportul clujean din cauza suspiciunilor de coronavirus. Cazul vizează o stewardesă ce ar fi intrat în contact cu câțiva colegi din cadrul companiei aeriene LOT, care se află în carantină tocmai din cauza virusului ucigaș din Wuhan. Cazul a pus autoritățile în alertă. Ziar de Cluj a luat legătura cu secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență care nu a oferit deocamdată mai multe detalii și a ezitat să se pronunțe, dar nu a infirmat cazul.  

Ar fi vorba despre o româncă stewardesă în cadrul companiei LOT, care a interacționat cu doi colegi din cadrul acestei companii, deși aceștia se află în carantină pentru suspiciuni de infecție cu virusul din Wuhan, coronavirusul ucigaș. Interacțiunea acestora ar fi avut loc în urma unei vizite în Vietnam. Acum, aeronava este țintuită la sol pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj. 

Regulile în acest caz se respectă deocamdată cu strictețe, astfel încât nimeni nu poate debarca până la preluarea pacientului suspect de coronavirus cu ambulanța. 

Adauga comentariu