Adversari de top pentru CFR Cluj în 16-imile Europa League! Arsenal, Manchester United sau Inter Milano, printre giganții care pot veni în Gruia

CFR Cluj a obținut o victorie logică împotriva rezervelor lui Celtic Glasgow, cu toate că Dan Petrescu încerca să joace cartea pesimistului pentru a nu pune presiune pe jucătorii săi. 

Așadar, clujenii așteaptă cu emoții tragerea la sorți de luni (16 decembrie), de la ora 14:00, de la Nyon. Atunci, CFR, din postura de reprezentantă a României în 16-imile Europa League, va afla cu cine va juca „dubla” de foc pentru o calificarea în optimi.

Cum era de așteptat, CFR nu va fi cap de serie și va da piept cu o super formație a Europei, fie venită din Champions League, fie câștigătoare de grupă Europa League. La o analiză mai amplă, cei mai dificili adversari pentru CFR pot fi  Ajax Amsterdam, Internazionale Milano, Sevilla, Salzburg, Benfica, FC Porto, Arsenal sau Manchester United.

Dacă vor avea noroc, cei de la CFR Cluj ar putea da piept cu LASK Linz sau Malmo, dar și variantele Gent, Braga sau FC Basel nu par imposibile pentru români.

Campioana României va disputa primul meci pe teren propriu, pe 20 februarie. Returul se va disputa pe 27 februarie. 

 

Adauga comentariu