Adrian Rus, soțul artistei Vlăduța Lupău îl pune la punct pe saxofonistul Armin Nicoară

Fotbalistul campioanei CFR Cluj, Adrian Rus și soțul artistei Vlăduța Lupău, intervine în scandalul momentului din showbizul românesc, dintre Lupău și fostul coleg de trupă, saxofonistul Armin Nicoară.

Portarul campionilor l-a pus la punct pe saxofonist printr-un mesaj dur pe care l-a postat pe pagina de Facebook a artistului, potrivit wowbiz.ro. 
 

„Bă baiatule, termina cu circul asta ieftin pe care îl faci. Nu a ridicat nimeni pe nimeni, pur și simplu nu mai cântați împreună. De ce trebuie să vă faceți unul pe altul în toate felurile când nu demult erați prieteni?

Referitor la relația voastra, nu mai fi penibil cu poveștile cu relație secreta. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea. Te-am primit la mine în casă, ai mâncat cu mine la masă, te-am luat peste tot și acum suni la presa doar ca să apari și tu? Va râde lumea, scandal de doi lei. Dacă vrei să spui adevărul, spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poti trăi fără ea, asta după ce ea mereu te-a privit ca pe un frate, iar eu la fel. Pot să pun conversația cu tatăl tău când a spus asta despre tine. E urât ce faceți tu și ea, ați fost colegi (...)”, este mesajul pe care Adrian Rus, soțul cântăreței Vlăduța Lupău, l-a lăsat pe pagina lui Armin Nicoară, potrivit wowbiz.ro

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au făcut ravagii pe Youtube cu piesele cântate impreună, zeci de milioane de vizionări au înregistrat melodiile celor doi. Vlăduța Lupău este considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, în timp ce Armin Nicoara este considerat unul dintre cei mai talentați saxofoniști de la noi. 

Vlăduța Lupău s-a căsătorit anul trecut cu Adrian Rus, fotbalist la CFR Cluj. 
 

sursa-wowbiz.ro

foto-wowbiz.ro

Adauga comentariu