Adrian Oros a contestat in zadar rezultatul alegerilor la PNL Cluj-Napoca

Dupa ce deputatul PNL Adrian Oros a contestat rezultatul alegerilor pentru conducerea organizatiei municipale a PNL Cluj-Napoca, Biroul Politic Teritorial a validat alegerile din 2 martie. Ioan Petran, actualul presedinte al PNL Cluj-Napoca si Horea Uioreanu, cel care a deschis alegerile, considera contestatia lui Oros in zadar.
“Alegerile s-au desfasurat in mod legal. Nu fac niciun fel de comentariu cu privire la contestatia domnului Oros. Oricum, Biroul Politic Teritorial a validat dupa contestatie alegerile, a avut ce a avut de spus”, a declarat pentru ziardecluj.ro Ioan Petran, presedintele PNL Cluj-Napoca.
La randul sau, Horea Uioreanu considera ca alegerile au fost corecte si statutare.
“Orice contestatie trebuie sa aiba o baza juridica. Domnul Oros poate sa conteste la Curtea de arbitraj sau unde doreste rezultatul alegerilor. Oricum, voturile obtinute de Petran, 291, fata de contracandidatul Andrei Maxim, care a obtinut 30 de voturi, releva dorinta din partid”, a spus Uioreanu.
„Consider ca aceste alegeri au fost organizate profund incorect, atat din punct de vedere statutar, cat si din punct de vedere moral, incalcand spiritul liberal si daunand performantei noastre ca partid”, afirma Oros in contestatie, subliniind ca alegerile au fost organizate dupa prevederile vechiului statut – care nu se mai afla in vigoare la momentul desfasurarii Adunarii Generale de alegeri -, „fapt ce face ca ele sa fie nule de drept”. Adrian Oros nu a putut fi contactat pentru a comenta aceasta situatie. Foto: ziarulfaclia.ro

Adauga comentariu