Adrian Mutu ar putea ajunge în Gruia. Neluțu Varga l-ar dori ca antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu, 42 de ani, ar fi dorit de CFR Cluj, care în vară se gândește la o despărțire de actualul antrenor, Edi Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Mutu a fost ademenit în Gruia și la finalul anului precedent, însă „Briliantul” a rămas la naționala de tineret, pe care a calificat-o la Euro U21. Atunci, CFR l-a ales pe Iordănescu Jr.

Neluțu Varga, conducătorul „feroviarilor”, este un apropiat al lui Mutu și nu ar fi renunțat la varianta de a-l numi antrenor la echipa pe care o patronează din 2017, conform Fanatik, care spune că fostul mare jucător al celor de la Fiorentina sau Juventus ar creiona deja echipa alături de patronul vișiniu. 

Adrian Mutu, 42 de ani, spune că în maximum 7 zile va anunța dacă rămâne sau nu la cârma naționalei U21. Admite că a refuzat recent oferta Astrei și dezvăluie ce soluții externe tatonează.

Sfârșitul lunii mai va aduce o nouă acțiune a lotului U21, după anularea turneului preolimpic de la Toulon (Franța), dar echipa e, deocamdată, în aer în materie de staff tehnic. 

Contractul lui Adrian Mutu cu FRF s-a încheiat, „Briliantul” n-a ascuns că și-ar dori să găsească o provocare la nivel de club, așa că a obținut o perioadă de grație din partea federației pentru a oferi un răspuns ferm dacă mai continuă sau nu la reprezentativa mică.

„În cel mult o săptămână voi anunța decizia mea”, a spus Mutu pentru GSP. El a punctat că e în contact cu mai multe echipe pentru un eventual angajament, dar încă nimic nu e bătut în cuie: „Sunt discuții în Italia, în Serie B, dar și în primele ligi din Turcia și Israel. Mi-e greu să fac acum o evaluare ce șanse sunt să merg mai departe cu echipa U21, fiindcă telefonul poate suna în orice moment cu vreo ofertă clară la nivelul unui club”. 

Presa din Țara Sfântă susținea recent că Beitar Ierusalim l-ar dori pe tehnicianul român.

Mutu a recunoscut că, după demiterea lui Eugen Neagoe de la Astra, a avut o propunere de la giurgiuveni pentru a prelua imediat banca tehnică. „Nu sunt însă genul care să preia o formație pe drum, la final de campionat. Prefer un proiect pe care să-l iau de la început. E motivul pentru care nu am dorit să dau curs ofertei de la Astra”, a explicat fostul internațional.

Adauga comentariu