Adrian Falub e „optimist” că Universitatea Cluj va evita retrogradarea: „Suntem în grafic!”

Universitatea Cluj își joacă ultima carte din acest an, în tentativa de a se distanța de coada clasamentului în liga secundă. Elevii lui Adrian Falub vor juca în deplasare, duminică de la ora 17:00, contra echipei Viitorul Pandurii și speră la trei puncte care să-i mai liniștească pe fani. Pentru prima dată, Adrian Falub a recunoscut că obiectivul echipei în acest sezon e evitarea retrogradării. 

Tehnicianul nu ia în considerare niciun alt rezultat decât victoria, deși nu are prea multe argumente pentru a spera la acest lucru: „Aștept o reacție din partea jucătorilor, nu le-am cerut să bată Real Madrid. Trebuie să-i batem pe cei de la Viitorul Târgu Jiu, în fotbal contează și ultima impresie. Am pierdut un singur meci din 14, dacă e să facem o retrospectivă. Avem nevoie de o victorie pentru a ne depărta de locurile retrogradabile. E greu să te mai gândești la promovare, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și momentan suntem în grafic”, a punctat Falub.

Viitorul Pandurii ocupă locul 12 în clasament, cu 26 de puncte, urmată de Universitatea Cluj (24 de puncte). Concordia (21 de puncte) ocupă ultimul loc retrogradabil. 

Adauga comentariu