Adrian Dohotaru o comite din nou. Dupa ce anul trecut i se recomanda sa protejeze identitatea copilului, acesta l-a fotografiat dezbracat la Rosia Montana

Deputatul clujean Adrian Dohotaru s-a fotografiat cu familia, la Rosia Montana. Una dintre aceste fotografii a ajuns pe Facebook, fiind postata de sotia sa. Doar ca in fotografie apare si mezinul familiei, complet dezbracat.

In urma cu un an de zile, parlamentarul Dohotaru s-a filmat pe calea ferată, cu copilul minor în spate, pentru a promova ideea unui transport feroviar „din nou sexy”.

Atunci, Dohotaru a ajuns in atentia celor de la DGASPC, care i-au adus la cunostinta ca gestul sau a fost unul inresponsabil si ca, totodata,  trebuie să protejeze imaginea copilului în mediul on-line, până la vârsta la care el însuși și-o poate proteja, în calitate de părinte, și deputatul Dohotaru, la fel ca orice părinte, fiind obligat a asigura dreptul copilului său la intimitate și securitate. Insa consilierea nu s-a prea prins de familia demnitarului. 

Adauga comentariu