Adolescent de 17 ani, jefuit pe o stradă din Cluj-Napoca. Agresorii au fost arestați preventiv

Clipe de coșmar pentru doi adolescenți din Cluj-Napoca! Polițiștii au identificat trei bărbați care au pus la cale tâlhărirea unui minor în vârstă de doar 17 ani. Operațiunea s-a petrecut pe o stradă din Cluj-Napoca, victima, un băiat minor, fiind amenințată cu un cuțit.

Anchetatorii susțin că victima se plimba pe stradă cu un alt prieten, un minor în vârstă de 15 ani, în vreme ce trei indivizi s-au apropiat de ei. Folosindu-se de un cuțit, unul dintre agresor l-a amenințat pe băiat, cerându-i banii pe care îi avea asupra sa. 

„La data de 30 mai a.c., polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost deposedat de o sumă de bani sub amenințarea cu un obiect contondent.

În fapt, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că persoana vătămată, aflată în compania unui tânăr de 15 ani, pe o stradă din municipiu, ar fi fost abordată de trei tineri, care, sub amenințarea cu un obiect contondent, i-ar fi deposedat de suma de 47 de lei”, arată cei de la IPJ Cluj. 

A fugit la prima secție de poliție

Odată jefuit, tânărul s-a adresat polițiștilor, iar cu ajutorul celor de la Investigații Criminale autorii au fost identificați și aduși la audieri. După reținerea acestora pentru o perioada de 24 de ore, procurorul de caz a cerut și obținut în instanță măsura arestului preventiv pentru doi dintre inculpați, Turcă Gheorghe și Lunean Florin, cel de-al treilea, fiind minor, a fost plasat sub control judiciar. 

Cei trei rămân cercetați pentru tâlhărie, riscând pedepse severe. 

|Foto/Arhivă

Adauga comentariu