Administrația Boc a făcut un Cluj-Napoca care pute de smart ce este. Și cu 50 de proiecte mai puține decât are Alba Iulia

Comentarii

Sf. Sarmalie oc...

13.05.2018 13:28

Nu vă mai luați de ăsta mic.Are si el 2 orgasme săptămânale când se duce si aberează liber la realitatea fm si la antena 1 cluj. 

Adela.

13.05.2018 15:45

Trei findcă la Radio NapUca e mereu " invitat " acolo se dă rotund cu marile realizări O și proiecte fără număr ,din păcate minciunile spuse nu ingheatză levigatul doar ne zgândăre canalul auditiv .

Matei

13.05.2018 15:00

Buna Ziua,Oricat nu ne place, acest articol este unul cat se poate de adevarat. Daca te duci in statia de autobuz de la The Office, si vrei sa iti cumperi un bilet, in primul rand ca ecranul "tactil" nu este tactil, este pe baza de lovituri, daca vrei sa se schimbe ceva pe ecran, aparatul este murdar, dispozitivul pentru plata cu cardul nu exista, in loc este pus o placuta mica din lemn. Pe ecran iti apare doar optiunea cu plata electronica sau din portofelul electronic, daca vrei sa bani bani cash nu iti zice nicaieir ca acum poti baga cash. Apoi, s-au cumparat autobuze noi, de la Mercedes, o bijuterie de masina. Ce facem noi cu aceste masini superbe, le bag pe strazi cu copaci care vin pana in strada, le ducem pe drumuri care au o sumedenie de denivelari. 

Dan

13.05.2018 16:01

Ziar de Cluj, habar nu aveti! Totul e smart, numa' voi nu vedeti.Traficul e smart, de aia ajunge saracul Cluj denumit Orasul -Dop, parcarile sunt smart, de treci in revista pomelnicul de sfinti pana dai de una, job urile sunt smart, ite fite pe 2 bani in 90% din cazuri, curatenia e smart, de sare praful, etnobotanicele sunt smart, de se vand singure, investitiile sunt smart, de nu le prea vezi, imobiliarele sunt smart, de sar singure n sus de pret , evenimentele sunt smart, curgand garla, insa cu polarea de fapt nu stim cum stam.N ar fi smart sa ne lamurim cu niste analize oare?Doar intreb.

Adauga comentariu