Adio parcari intre The Office si Sora

Riveranii din zona centrala sunt cei mai afectati de desfiintarea a peste 100 de locuri de parcare cu plata situate intre cladirea de birouri The Office si magazinul Sora, de pe strada 21 Decembrie 1989.

Inca de vinerea trecuta, cand s-a interzis accesul dinspre bulevard catre Piata Mihai Viteazu pe strada Joliot Curie, oamenii au fost bulversati. Pe straduta s-au amenajat cateva locuri de parcare, insa transformarea in sens unic nu ajuta foarte mult.

Acum, cand orasul este plin de turisti veniti pentru doua manifestari de amploare, cand exista strazi blocate si inca e santier pe artere principale, lovitura desfiintarii locurilor de parcare e si mai mare.

Soferii care aveau masinile parcate pe acest sector de drum public au fost instiintati prin intermediul unei somatii ca de duminica noapte, incepand cu ora 1, trebuie sa elibereze banda si sa isi mute autovehiculele "pe un alt amplasament". Unde, mai exact, domnule primar?

Comentarii

unu'

19.08.2017 20:15

Țăran edil al unui mare oraș? Nu se poate.

Gerula

21.08.2017 07:45

Io nu pot decât să mă bucur. Unii au garaje cu murături iar alții își vind mașinile că nu au unde parca. Din acest scandal sper să se vadă viziunea limitată a edililor acestui oraș și în consecință sa procedam la demiterea rapida a acestui primar incompetent.

canuta

21.08.2017 12:23

Nu pot sa intele cum gandesc nenorocitii astia de la Primarie Pe langa locurile de parcare de Pe 21 Dec. le-au desfiintat si pe cele de vis-a-vis de finante - pana la regionala. Daca vor un centru gol sa o spuna si plecam toti din centru ! Unde sa ne parcam masinile  UNDE????SI SA MA MAI LASE CU POEZIA CU MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN!!! ALEA ERAU BUNE IN COMUNISM CAND TOATA LUMEA MERGEA LA LUCRU DE LA 8 LA 4 !!!

GAbriela

24.08.2017 18:19

Eu mă întreb ce se face cu afacerile care sunt situate pe această rută? Ele nu mai pot funcționa, practic, fără să aibă locuri de parcare. Apoi, dacă există benzi dedicate, ceea ce nu e rău, nu vor circula autobuzele în ritmul în care practic vor avansa bine acolo unde se poate, și mai încet în zonele unde nu există benzi dedicate? Nu se produc discontinuități în rulare?

bula

27.08.2017 19:01

ce bine arata orasul

TAXI

28.08.2017 09:29

DE. 17. ANI. PRACTIC. CEA MAI. URITA. MESERIE. ,ATI. GHICIT. CEA. DE. TAXIMETRIST. DOMNULE. PRIMAR. DE. CE. NU. CHEMATI. 4-5. TAXIMETRSTI. CU. EXPERIENTA. SA. VA. AJUTE. IN. PROBLEMELE DE. DEGESTIONARE. A. TRAFICULUI. PT. CA. PAREREA. MEA. AVETI. IN. JURUL. DUMNEAVOASTRA NISTE. COLEGI. CARE. NU. CUNOSC. PROBLEMELE. CU CARE. SE. CONFRUNTA CETATENII. SI INCA. O. PROBLEMA. SAU DESFINTAT. FOTO. MULTE. STANDURI. DE. TAXI. CIND. O. SA. FACETI. ALTELE

Alin

28.08.2017 22:56

Foarte bine frate, să pună mâna pe o bicicleta sau transport in comun, vrem sa fim europeni da daca ne iau mașinile urlam, ce frate ? Nu poți să îți mai etalezi mașina luată din Germania ? Daca toți ar folosi mașina doar când ar trebuii și nu pentru 1km....ar fi ceva

george

30.08.2017 10:53

Foarte bine! E timpul ca centrul sa fie curatat de parcari. Trasnport in comun si bicicleta, ala e viitorul. 

Adauga comentariu