Adio, locuri de parcare pe Plopilor sau Horea

Nu este de ajuns ca locatarii de pe Plopilor si celelalte strazi pe unde trece linia de tramvai indura din nou calvarului santierului cu lucrarile de reabilitare a tramei stradale, dupa ce luni intregi au inghitit zgomot si praf atunci cand s-a reablitat efectiv linia de tramvai, ca municipalitatea le mai pune in carca o grija.

Confirmand faptul ca ordinele si dispozitiile se dau dintr-un birou, fara a cunoaste situatia reala din teren, pe strada Plopilor, dar si pe Horea, lucrarile au inceput pe ambele sensuri de mers, anihiland astfel toate locurile de parcare de pe aceasta strada pe durata santierului. Oamenii sunt exasperati neavand niciun fel de solutie pentru parcarea masinilor, dar administratia locala face ureche suta. Nu e totuna sa tai o panglica sau sa tai doua. Cum sa reabiliteze toata strada dintr-un sut, cand poate sa o scurme de doua ori la o distanta de doi ani? Iar parcarile nu intereseaza pe nimeni, doar primarul si-a cerut scuze printr-un comunicat pentru “disconfort”.

Comentarii

hopa?

25.03.2015 16:51

Mda, ca la Cluj, la nimeniea... Boc, Boc... Oare cand pleci?

Maris

25.03.2015 17:31

Ziaristi de cacao!Nu sunt simpatizant politic dar cand  ca orice initiativa a primariei sfarseste stiri de invrajbire imi lasa gust amar.Ce presa faceti ? Va calcati juramintele ca peste un an sa candideze seful vostru la functio in primarie !jocuri murdare ! Rusine

Maya

27.03.2015 09:41

@ Maris. Ati trecut prin Plopilor recent? ati incercat sa parcati?? Asa, sa dati cateva ture in sus si in jos, incercand cu disperare sa gasesti un locsor?  Nici inainte nu prea erau locuri, acum e .... haos total. Si s-au apucat sa scurme si strazile adiacente (I.Macelaru, Moldovei , etc). Tipic romanesc. Bataie de joc la adresa cetatenilor. 

grig

28.03.2015 17:22

Cine de pe aici a auzit de bicicleta si de lupta impotriva poluarii? Am si un secret: ai parcarea ta numai daca o cumperi cu acte in regula, pe pamantul tau. Invazia spatiilor publice merge bine. Oamenii in sfarsit se apropie de momentul in care toate drumurile Clujului vor fi bine captusite-cangrenate pe ambele parti de masini care toate scot fum. O vizita in Belgia v-ar prinde bine multora, sa vedeti ca ei nu au stresuri d-astea.

Radu

31.03.2015 17:10

@ grig: auzi, cand infiintati o scoala de biciclisti sa invatati regulile de circulatie? Nu de altceva dar ar trebui sa se ia carnetul de biciclist sa scapam de ametitii care nu respecta nici o regula!

Adauga comentariu