Adina Gabudean Ratiu, pedichiurista Consiliului Judetean Cluj

Una dintre cele mai fantomatice prezente in Consiliul Judetean Cluj este cea a Adinei Gabudean Ratiu, pedelista prin apartenenta. La cei 28 de ani ai sai, tanara nu pare sa fi invatat regulile comunicarii cu semenii si, de ce nu, pentru semeni. Pentru semenii care au trimis-o in Consiliul Judetean sa le apere interesele si sa ii reprezinte, nu sa taca malc si sa-si studieze telefonul, manichiura si pedichiura. 

Anul trecut, Adina Gabudean Ratiu declara pentru Ziar de Cluj ca "se astepta la o alta desfasurare de forte". Adevarul e ca si noi ne asteptam la un alt fel de consilier judetean. 

"Inca sunt la stadiul de descoperire. E interesant, din acest punct de vedere", mai spunea Adina Ratiu, pe atunci necasatorita.

Draga doamna Gabudean-Ratiu, pentru ca v-ati casatorit intre timp, redactia Ziar de Cluj ar dori, daca nu e cu suparare, sa va reaminteasca faptul ca au trecut doi ani de cand sunteti consilier judetean. Mai aveti tot pe atat sa ne dovediti ca aveti si glas, pentru ca pana acum nu v-a auzit nimeni vorbind.

Apoi, daca nu deranjam, am vrea sa va faceti treaba pentru care ati fost aleasa, nu sa va studiati unghiile si telefonul in forul judetean. Lucrurile astea le puteti face acasa, sau, dupa caz, pe Facebook, unde vi le etalati in mod constant. 

sursa foto: Dan Porcutan

Comentarii

gigi

17.06.2014 12:10

Bleah, ce jegoasa... :)

Mircea Morar

17.06.2014 14:24

Profesionistii lui Boc si Buda !

popoprostu'

17.06.2014 17:23

moooaaamah! de ce sunteti rai, redactia?! sa vorbiti atat de direct(pariu ca nici asa nu s-a prins cat e de asparagos) cu domnita asta gangava si anjelicah. urbea stie ca duduia asta este consilier?! nu cred. madam ratiu este un exemplu de bataie de joc la adresa cetateanului pe banul acestuia din urma. adica duduia s-a ales consilier sa invete(auzi frate sa descopere...) ce inseamna aia un consiliu judetean si ce inseamna munca de consilier pe cheltuiala mea!!!? cata nesimtire si cata lipsa de consideratie pentru toti cei ce trec pe strada pe langa ea. oameni care o vad si carora duduia asta le zice franc: SUNT IN FAZA DE DESCOPERIRE... AMERICAAAAA I AM COMING(numele meu e cristofor adina). dragute unghi. la ce anume servesc unghiile in secolul XXI?? madam se crede in savana(dar asta e problema majoritatii foofelor contemporane...) HAI SICTIR, DA-TE-N GATU' M.-...!

Dani

17.06.2014 18:54

wow, cata finete si deontologie jurnalistica la autoarea articolului, jos palaria; daca nu ar fi fost cuvintele "mufa" si "copite" in denumirea imaginilor chiar as fi crezut ca e o traducere dintr-un articol din "Le Figaro"

Radu

17.06.2014 23:26

Dar pe consilierii comunisti cand ii veti ataca? Sau se confirma ca ei va platesc? 

Protonic

18.06.2014 15:07

Pai tocmai asta fac cei de la ziar ii ataca pe noi comunisti portocalii.

Adauga comentariu