Adina Daria Lupea: "Sustin tot ce a facut Jandarmeria"

Judecatoarea Curtii de Apel Cluj, Adina Daria Lupea a lansat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Magistratul sustine ca actiunea de la Protestul Diaspora, care a avut loc vineri, 10 august, a fost corect administrata de catre Jandarmeria Romana.

"Nu va mai obositi sa ma convingeti.Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria.A fost absolut justificat răspunsul lor.Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violenta.Nu ai cum.sa raspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Cata vreme vorbim de proteste violente nu va asteptati la baloane de sapun.

Azi arata protestul mai normal.Asa se poate discuta.

Toti cei care aveti un cui impotriva jandarmilor de ieri, va rog sa parasiti singuri lista mea. M- am saturat sa tot fac curatenii", a explicat judecatoarea Adina Daria Lupea. 

Precizarile acesteia au starnit controverse in randul utilizatorilor Facebook. Dupa ce a postat acest mesaj, judecatoarea a primit mai multe replicit taiaose si amenintari, insa femeia le-a tratat cu amuzament: "Trebuie sa imi mai fac o cafea.Sar multi gardul in messageria mea :D cum am zis block si report!". 

Adauga comentariu