Adi Hadean este cel mai vizibil blogger din Romania

Chef-ul clujean Adi Hadean ocupa prima pozitie a topului intocmit de refresh.ro, peste bloggeri populari ca Tolontan, Vlad Petreanu, Vali Petru sau Simona Tache.

Topul celor mai vizibili bloggeri din Romania a fost intocmit “in functie de aparitiile in presa online, bloguri, forumuri si retelele sociale in luna noiembrie 2014”, iar cifrele au fost furnizate de catre ZeList Monitor, o solutie completa de gestionare a brandurilor in social media. Dupa Adi Hadean urmeaza Vlad Petreanu, Cristian Dorombach, Catalin Tolontan, Vali Petcu, Simona Tache, Alexandru Negrea sau Cristina Bazavan. 

“Sunt convins ca are de-a face foarte tare in perioada asta cu Master Chef si cu faptul ca fata mea e la televizor de doua ori pe saptamana in prime time. Cred ca despre asta e vorba. Nu am stat sa analizez foarte bine ce in topul acesta si, in general, nu le analizez foarte tare pentru ca au componente subiective si, oricum, nu conteaza foarte mult”, a declarat Hadean, pentru Ziar de Cluj. 

Bloggerul a marturisit ca nu poate lua aceasta pozitionare in topul vizibilitatii ca pe o victorie personala.

“Daca m-as fi straduit sa devin cel mai vizibil blogger din Romania, probabil ca as fi apreciat altfel. Asa, e vorba, desigur, dar si un concurs fericit de imprejurari. Nu stiu daca pot avea mai multa responsabilitate decat am deja, pentru ca oricum ma straduiesc sa imi tratez cititorii cu responsabiltate: nu scriu tampenii pe blog, retele pe care le scriu sunt verificate. Cred ca asta inseamna responsibilitatea cea mare. Daca saptamana viitoare voi fi pe locul 63 nu ma va afecta”, a precizat el.  

Adi Hadean cauta in aceasta perioada interni pentru blogul sau. 

“E momentul sa dau ceva mai departe intr-un mod semnificativ si care sa conteze pentru cineva care e la inceput de drum, cineva care cauta un loc in care sa-si exprime creativitatea, ideile si pasiunea pentru mancare si fotografie culinara”, a postat el.

Cei interesati sunt invitati sa gateasca un preparat care le place, si sa ii trimita un text de prezentare a retetei in stil personal, plus cateva fotografii si sa le trimita la adresa de e-mail publicata pe pagina de Internet. Se vor acorda diverse premii si trei participanti la “competitie” vor fi alesi sa publice saptamanal cate o reteta pe blog.

“Daca internul rezista un an (am trei posturi disponibile pentru pozitia aceasta), va primi un blog cu un domeniu .ro pe numele sau, pe care sa posteze orice doreste, oricand doreste”, a mai scris bucatarul clujean. 

Adauga comentariu