Adi Crișan și Marius Stan versus Zăvăleanu și Bănceu: 10 – 1

Weekendul acesta a fost unul foarte bun, chiar perfect pentru cuplul manager-antrenor de la Academia Luceafărul, compus din omul de afaceri Adi Crișan și președintele Marius Stan, care au bătut CFR Cluj cu echipele de Under 19 și Under 17. Dar cea mai mare victorie pentru Crișan și Marius Stan, cât și pentru copiii excepționali de la Academia Luceafărul este că echipa U 15 de la Luceafărul U Cluj a câștigat cu un neverosimil 10-1 disputa cu omologii Under 15 de la Clujul Academia Viitorul. Butaforia creată de Răzvan Zăvăleanu și Alin Bănceu. 

De ce e importantă această victorie?

Pentru că arată diferența esențială, totală și nerecuperabilă de valoare dintre Luceafărul și Viitorul Cluj. 

Adi Crișan și Marius Stan au în portofoliu tineri fotbaliști de o valoare certă după care salivează toate cluburile din România și nu numai, în timp ce Zăvăleanu și Bănceu n-au de pus pe masă decât haștaguri, spoială multă motivațională, care valoarează cât un pârț de bucătar. 

În ipocrizia lor, ăștia de la academia de nefotbal Viitorul Cluj nici măcar nu au avut curajul să afișeze scorul final, oglindă a incompetenței lor. 

Așa cum Crișan a avut un weekend perfect, demonstrând încă o dată că pe ce pune mâna transformă în aur, tot la fel Zăvăleanu a avut un weekend groaznic în calitate de manager ascuns al echipei Dinamo București, care a înghițit-o de 6 ori de la FCSB.

Poate pentru că Dumnezo nu-i țigan și tot îi arată semne lui Zăvă, mai ales c-a avut tupeul ordinar să mintă în cadrul castanei pe care a luat-o săptămâna trecută prin articolul de la GSP. 

În speță, a mințit când a spus că FRF a invitat Academia Viitorul în Liga 3 pe baza rezultatelor bune din Liga Elitelor. Adevărul e altul: Viitorul a promovat doar în această vară în Liga Elitelor, că nu avusese nici un rezultat până acum în această compeție. Iar titlul de campioni naținanali de juniori e o păcăleală jenibilă livrată de Zăvăleanu părinților care cotizează cu taxe la Academie. 

De fapt, Viitorul a câștigat un rahat de competiție a juniorilor de mâna a doua, în care nu participă și echipele din Liga Elitelor. 

Ăsta e adevărul pur: a câștigat Divizia B a juniorilor.

 

Adauga comentariu