ADEVARATUL MOTIV pentru care papagalul Elek Levente si-a dat demisia de la sefia USR Cluj: l-a santajat pe milionarul Sorin Dan si pe asociatul sau, Vasile Pop!

O necunoscuta ziarista de la un jurnal online cu maxim 2000 de citiri pe zi scrie ca Elek Levente, seful USR Cluj, ar fi fost debarcat din fruntea filialei de jocurile politice facute senatorul Mihai Gotiu si/sau deputatul Emanuel Ungureanu.

Ziarul cu 2000 de cititori pe zi

 

Citand surse interne, adica Elek Levente, articolul ne informeaza ca e clar, frate, ca Barna, seful USR mare, l-a dat afara pe Elek fiindca l-or fi sapata mai sus-mentionatii.

Povestea e insa cu totul si cu totul alta. Elek, care a intrat in politica ca un escroc civic si a iesit ca un prezervativ folosit si lasat in soare, a avut confruntari inimaginabil de nesimtite cu membrii USR Cluj-Napoca. Si si-a dat demisia, papagalul, asta e realitatea!

Insa motivul adevarat este altul. Elek este, cum se spune in popor, cacat la cur. Trecand peste problemele de imagine care l-au improscat cu diaree pe fata in momentul in care a pierdut zeci de mii de euro in instanta in fata dezvoltatorilor imobiliari pe care i-a santajat, trecand peste faptul ca-l scuipa toti sustinatorii APUC - asociatia de santaj, trecand peste faptul ca nu a facut NIMIC constructiv in USR Cluj, ca nu a creat organizatii de cartier si nu a sustinut dezvoltarea celor din judetul Cluj, trecand peste faptul ca e, in general, un pitic negru cu parul carunt care isi injura colegii de partid zi de zi si ii vorbea de rau, Elekutza are intre fese o dubla excrescenta de natura radacinoasa. Are in cur un morcov gemelar.

Si asta deoarece la DNA Cluj in urma cu ceva vreme a fost depusa pe numele lui o plangere penala. Elek Levente a fost acuzat de santaj de doi oameni de afaceri cu interese imobiliare in Cluj. Bine, doar unul a avut coaie sa o faca pana la capat. Cei doi sunt asociati intr-o firma de dezvoltare imobiliara si se numesc Sorin Dan si Vasile Pop.

Sorin Dan e un cunoscut milionar din Cluj, om de afaceri cu vechime, Vasile Pop este un om de afaceri din Negresti Oas. Cei doi, se spune in plangere, au fost santajati de APUC, condusa de Elek Levente, si de doi avocati.

Tare ca fularul, milionarul Sorin Dan a povestit in tot Clujul episodul santajului si faptul ca i s-ar fi cerut bani. Toti prietenii sai, oameni de afaceri, pot sa confirme destainuirile. Numai ca adevaratele oua le-a avut osanul Vasile Pop, un om dintr-o bucata, care a zis ca nu le da santajistilor nimic si a depus plangere la DNA Cluj.

Pentru prima parte a initiativei, Vasile Pop a beneficiat de sfaturile avocatului Radu Somlea, dar, fara sa cunoastem motivele, plangerea a fost finalizata ca redactare si depusa la DNA Cluj exclusiv de Vasile Pop.

Cine il stie cat de cat pe ratonul pirpiriu de Elek Levente si-a dat seama ca in ultima vreme era doborat de stres. Ei bine, plangerile penale in asteptare sunt motivul transpiratiilor pe care le are in palme. 

Ziar de Cluj a fost prima publicatie online care a scris despre aceasta pesta a politicii locale de care, iata, scapam azi. Sa nu uitati, da?

Adauga comentariu