Acum ”studenții” fugăresc cu ciomagul și târnăcopul limbii ”mineri” și li se pare în regulă asta

Ăştia de „dreapta-stânga”, când o iau în freză (adică nu sunt aleşi aşa cum ştiau ei că este Ordinul de Zi pe Unitate), cer renumărarea voturilor și, culmea, deși legea-bla-bla-bla (nu permite), li se acceptă.

Citez (din stiripesurse.ro): ”Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis, în urmă cu puțin timp, ca voturile de la alegerile locale să fie renumărate! Însă, pentru ca procedura să înceapă este nevoie de două avize: unul de la Biroul Electoral Municipal și unul de la Biroul Electoral Central. La Sectorul 5, după numărarea a 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone are 28,08%, Daniel Florea (PSD) - 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL - USR PLUS) - 25,24%. Cel care a cerut renumărarea voturilor, după ce, inițial, își acceptase înfrângerea, este candidatul susținut de PNL, USR și PLUS, Cristian Băcanu.”

În schimb, ca să fie ”Liberte, Egalite, Securite” pe față, la vedere, ălora de „stânga-dreapta” li se resping cererile similare.

Citez: ”Biroul Electoral Central a respins, în şedinţa de miercuri, solicitările PSD de a fi renumărate voturile la Sectorul 1 din Bucureşti, au declarat surse ale instituţiei pentru News.ro.”

Păi, dacă s-a furat, de ce tocmai cei care acuză furtul refuză renumărarea voturilor?

E ca la viol, dacă o ia de nevastă, violata îşi retrage acuzaţia şi nu mai există fapta?

Bă, mai răsfirați, vă rugăm. Și nu o zic pentru că „Piedone” nu ar fi trebuit de mult să-și ispășească sentința de 8 ani pentru vina de la #Colectiv, iar ăla de la Sectorul 1 nu ar fi un dubios (doar e de la Pee See Dee, prin urmare, se ştie, e şi borfaş), ci pentru că, în Decembrie 1989, am învățat că Democrația în seamnă și să se aplică în egală măsură pentru toți, în toate aspectele şi prevederile convenite a ce înseamnă aceasta - nu cu o măsură pentru unii, că au studii superioare și par kool, şi cu o alta pentru alţii, că sunt doar borfași - că așa a decis mulțimea.

Mulțimea care a decis, în alte situaţii din istoria recentă, că trebuiesc linșați oameni pe stradă că li s-a zis că-s teroriști-securiști, studenți, legionari, ”Rațiu și Câmpeanu, să treacă Oceanu” șamd - și s-a executat. Cu tembelismul obedient de turmă al mulțimii.

Vreți respect? Acesta nu se impune cu pumnul în gură, cu „ce ție nu-ți place, altuia nu face”!

Acum ”studenții” fugăresc cu ciomagul și târnăcopul limbii ”mineri” și li se pare în regulă asta!?

Aceasta înseamnă corigenţă la Democrație, chiar dacă celor de „dreapta-stânga” şi susţinătorilor lor li se pare că sunt premianții clasei.

Sunt doar #aceeași_mizerie

Și dovedesc:

Citez din news.ro: "Candidatul PNL şi al Alianţei USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat, miercuri, că au fost tentative de fraudă.";

Tentativele se pedepsesc egal cu fapta - dacă se dovedește că există.

DAR, citez de la B1TV: ”Potrivit lui Dan Barna, la Sectorul 1 nu s-a constatat nicio problemă în privința codului QR".

Deci: cum e cu decupatul, cu dracul, cu lacul? Cu toate spumegările şi zbaterile proletare de pe conturile de FB ale TFL-iștilor?

Şi, conform cercetărilor poliției, chemate să ancheteze cauza, procesele verbale respective sunt ale membrilor PSD prezenti în secţii, fiecare partid are un reprezentant în secţie care semnează şi primeşte procesul verbal la final. Procedural, o persoana nu poate frauda doar având aceste procese verbale.

Și-atunci cum și-a permis Clocotilda să ceară arestarea lui Tudorache? În baza a ce? E procuror cumva și noi nu știm? E în același timp judecător de drepturi și libertăți civile?

Nu, e isterie și manipulare.

E cu voie de la Securite, Egalite dă Șanse. Mai ales prezența ilegală a lui Dan Barna într-un sediu de birou electoral.

Așa că nu e decât plăcuțele sudeze pe care unii au să și le ia când se va constata că s-a votat un fel de Ciorbea, un fel de Constantinescu, un fel de Băsescu și ne vom trezi cât de curând cu rânjetul lui Ponta la o nouă reevaluare.

Dar staţi, nu am terminat, mai avem o #aceeaşi_mizerie.

La 200 de cazuri depistate purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, întâmplător preşedintele României, Klaus Iohannis, ne ameninţa, sumbru, pe tembeliziuni: ”Stați în casă, altfel au să fie înmormântări”.

La 2150 de cazuri, ne zice, neatent şi deloc îngrijorat: ”Amânarea parlamentarelor este inoportună”.

Cum e tovarăși #rezist să vă uitați în gura lui Klaustrare Ciolannis și a celor care păpușează „totul pentru Front (alegerile), totul pentru Victorie (Partid Maţional Liberal unic)?

Acum nu ne mai mor bătrânii?

Acum nu ne mai punem copiii în pericol?

Şi mai ne zice domnul cu klaustrarea (citez): ”Dacă lumea nu este atentă, acolo unde avem incidență mare, este posibil să se reintroducă anumite restricții”.

Dar nu și la urna de vot la Șparlamentarele Lui.

Este infinită capacitatea omului de a minți și de a se lăsa mințit când este vorba de “cauza” la care a aderat.

Iar problema istorică a României este că cei care credeau că numai ei pot să reprezinte statul: vodă, boieri, politicieni, au considerat că numai ei trebuie să fie salvați, indiferent de pierderile colaterale: teritoriu, populime, capetele altora.

Şi, gata!

Adauga comentariu