Acum avem 6,37 la mie incidență de infectare cu COVID-19 în municipiu. Habar nu avem cât va fi aceasta în final de octombrie, poate să fie și la infinit, Transylvania Open se joacă cu public în tribune! MULȚUMIM, EMIL BOC PENTRU GRIJA CE NE-O PORȚI!

FOAMEA DE IMAGINE A EDILULUI NU ARE LIMITE. CUM SE VA MAI ”LIPI! EL DE EMMA RĂDUCANU ȘI SIMONA HALEP DACĂ NU AR AVEA SPECTATORI?

Transylvania open, unul dintre cele mai turnee organizate vreodată în România, se va juca în perioada 23 - 31 octombrie, cu spectatori în tribune, conform ultimelor decizii la nivel național.

Cluj-Napoca va fi gazda turneului Transylvania Open, competiție la care și-au anunțat participarea deja Simona Halep, Emma Răducanu sau Elise Mertens. Organizatorii turneului au anunțat deja că la turneu vor putea participa toți cei vaccinați sau trecuți prin boală, în limita a maxim 50% din capacitatea sălii BT Arena.

Cea mai modernă sală de sport din țară are 7.200 de locuri, ceea ce înseamnă că la fiecare partidă vor putea asista un maxim de 3.600 de spectatori.

Adauga comentariu