Actrița Marieta Țop din filmulețele lui Mircea Bravo s-a lansat și în muzica populară! Astăzi, vă prezentăm noul ei cântec: "Dragu' mi-i cucu cu floci"

Motto:

"Dacă vrei că un biet pisoiaş (mia, miau)
Blănos, pufos şi ohios frumos
Să nu fie călcat de un tractor
Cu motor uluitor
Dacă vrei că un biet iepuraş
Să mai trăiască un paşte lângă un mieluşel
Să nu fie jupuiţi de vii într-un abatoraş
Arată-mi ţâţele, arată-mi ţâţele
Arată-mi ţâţele, n-o face pentru mine
Fă-o pentru ţara şi preşedintele ei
Arată-mi ţâţele, şi toţi ei care îţi vor binele
Arată-mi ţâţele, arată-le cu încredere
Arată-mi ţâţele, ne place şi nouă
Arată-mi ţâţele, dar fă-o pentru ei
Adu-ţi aminte: n-o faci pentru mine
Fă-o pentru sărmanii copii din norvegia
Şi din vaslui..."

(ZOB - versuri din melodia Arată-mi ţâţele).

 

Seria de dezvaluiri inceputa acum 45 de zile cunoaste un succes enorm: Ziar de Cluj a avut ieri 139 000 de cititori unici, potrivit SATI.

Mai mult, textele mele au fost citite in ultimele 45 de zile de circa 600 000 de cititori! Wow, va multumesc! Asta ma face cel mai tare ziarist din Cluj-Napoca (stiti ca am probleme cu modestia). Dar, in fapt, lucrurile sunt mai nuantate: seria dezvaluirilor are asa mare succes fiindca pe multi clujeni de bun simt sunt nervosi pe basinile in cap ale milionarilor clujeni sau pe basinile din gura (hahaha) boarfelor de Cluj, ce pozeaza in virgine si mari influensarite.

Astazi, mai detonez una. Ca stiu ca va place, stiu ca abia asteptati sa vina dimineata si sa mai scriu una grea, stiu ca va distrati de va cacati pe voi la citirea articolelor mele scrise intr-un stil inconfundabil, stiu ca articolele mele se vajaie pe whatsapp dintr-un colt al Clujului in altul, stiu ca dumele mele cu culbutorul si cu basina tinuta in gura au ajuns deja in folclorul urban.

Dar ideea e alta: mi-am propus sa amendez ipocrizia unor persoane publice care sunt urmarite pe social media de zeci de mii de persoane si care pot deveni niste modele false pentru copiii nostri, avand in vedere trecutul lor puturos.

 

Va invit asadar sa intram putin in lumea minunata a unei femei complexe: Marieta Țop. O tanara care a cunoscut succesul alaturi de Mircea Bravo in filmuletele pe care acesta le face pe Facebook. Nu stim daca Mircea i-a bagat antigel la presetupa sau in blocul motor, dar stim ca Marieta a jucat in ultimii ani in zeci de filme alaturi de Mircea Bravo, desi acesta stia micul ei secret.

Efectul imediat asupra marii actrite: s-a umplut de figuri in cap. Ba, dar niste figuri... de zici ca e cel putin Tora Vasilescu.

 

Dar Marieta Țop este mai mult decat o vedeta social media. Este actrita si interpreta de muzica populara, chiar o promotoare a traditiilor, valorilor folclorice si a graiului transilvan. Uitati, ce ingenua si pasionata e de folclor, cum vorbeste ea de spre graiul ardelean si traditii. 

Am si eu o propunere pentru interpreta Marieta Top, un cantec vechi din strabuni:

"Fata lu' Popa Cotarla

O cazut cu pizda-n garla

Cu lindicul facea valuri

De sareau pestii pe maluri.

Fata popii din Budac

Are pizda cu capac

Iti bagi pula, face: pac!

Fata popii din Budac".

 

Si, eventual, daca marea noastra cantareata Marieta Top poate sa recupereze din tenebrele istoriei urmatoarea doina si sa o lase mostenire tarii ca sa ajunga in Futoteca de Aur a Folclorului Romanesc:

 

"Io-s in deal si badea-n shesu

Si-mi face semn cu protexu'

Are mersu' leganatu'

Ca protexu' i s-o spartu'

 

Noi suntem fo' 700

Si n-avem pe cine fute

Sa ne dam chilotii jos

Reciproc avantajos

Dati din cururi mai cu spasme

Ca s-avem si noi orgasme"

 

 

 

Talentata noastra actrita clujeana Marieta Țop a interpretat roluri imense, pline de dramatism. Iat-o aici in filmul de dragoste "Fata fara zestre", dupa piesa de teatru omonima scrisa de dramaturgul Alexandr Ostrovski, unde Marieta joaca rolul Natasei Suscracinscaia. 

 

 

Iat-o pe Marieta Top interpretand rolul Olgai Cerepulovna din piesa "Conversatie cu Carbaxanul", de Anton Cehov. In ultimul video, interpreteaza rolul lui Sally Hayes din productia "De veghe in lanul de Pula Ciobanului" de J.D S-arlinge. 

Ne bucuram ca v-am adus si astazi o picatura de cultura in vietile dumneavoastra. Nu uitati, daca aveti ceva filmulete, poze, informatii fierbinti, nu ezitati sa imi scrieti la 0720 00 88 88 sau pe liviu@ziardecluj.ro.

 

 

Comentarii

costica

02.09.2021 19:36

304 sau cum era.

aaa

02.09.2021 20:12
Chiar ma intrebam, de unde naiba avea bani pentru ditamai vilocu' care a fost prezentat cu atata "fast" de Mirciulica intr-unul din filmulitele sale... Totusi, mersi Liviu pentru clipurile cu chizda Marietei, chiar eram curios... Sper, ca in viitor vei distribui doar clipuri cu femei, ca de exemplu pe Mirciulica nu as vrea sa-l vad in pula goala!

Uber

02.09.2021 23:36

Vila de pe Valea fanatelor e doar una din proprietăți.Fata prestează bine în Viva City. Intra botele în combinezon una-una. Și nu e singura "vedeta locala"... :-O

Adauga comentariu