”Acrobațiile” poliției locale în trafic VIDEO

Un agent al politiei locale, coordonate de pensionarul de lux Marcel Bonțidean, a reușit să devină vedetă după „acrobațiile” executate în plină zi în traficul din Piața Lucian Blaga, aflată în șantier. Întrucât conducătorul unui autoturism nu a dorit să oprească în urma somațiilor unui polițian local, erijat în agent rutier, organul de control a executat o manevră periculoasă în trafic, agățându-se în viteză de portiera autoturismului, moment în care a fost cât pe ce să avarieze mașina aflată în mers. 

„A trecut pe Galben-Rosu si a blocat intersectia, politistul i-a atras atentia si soferul l-a luat la misto si nu a vrut sa prezinte documentele. Finalul nu l-am apucat. Posibil sa fi fost retinut”, a relatat un martor ocular. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 15:30 în Piața Lucian Blaga, zona preferată a edilului clujean Emil Boc, acolo unde primarul realizează live-uri zilnice și anunță amenzi pentru lucrările aflate în întârziere, context în care traficul se desfășoară cu dificultate din cauza șantierului deschis din luna mai. 

Din păcate, reprezentanții poliției locale nu au oferit nici un punct de vedere în privința „acrobațiilor” din trafic realizate de polițistul local aflat în subordinea pensionarului de lux Marcel Bonțidean. 

Politia locală din Cluj-Napoca se află în subordinea primăriei și numără cca 300 de agenți de control. 

Adauga comentariu