Acesta este cel mai important clip din istoria YouTube

Un clip care are putin peste 230.000 de vizualizari a fost cel care i-a facut pe cei de la Google sa cumpere YouTube-ul.

Clipul preferat al CEO-ului YouTube, Susan Wojcicki, dateaza din 2006. Intr-o perioada in care exista clipuri cu peste 1 miliard de vizualizari, acesta are un numar mic de vizualizari, 231.000. In 2006, Wojcicki era raspunzatoare pentru Google video si achizitiile companiei. Google remarcase YouTube-ul, cel care era in acel moment un startup din Silicon Valley care nu avea niciun profit.

Wojcicki a vazut un clip cu doi baieti din China care faceau playback pe melodia celor de la Backstreet Boys, "As long as you love me". Clipul in care cei doi baieti se prefaceau ca ar canta in timp ce un coleg de camera incerca sa munceasca la un birou din spate i s-a parut extrem de amuzant.

"Acesta a fost clipul care m-a facut sa realizez ca 'Wow, oameni din intreaga lume pot sa creeze continut fara sa fie intr-un studio'" a spus Wojcicki la Fortune Most Powerful Women Next Gen Summit.

In doar 6 luni de la momentul in care clipul a fost postat, Wojcicki a condus Google spre achizitionarea YouTube in schimbul a 1.65 de miliarde de dolari. Ea a fost numita CEO-ul YouTube in februarie 2014, scrie yoda.ro.

Adauga comentariu