În acest weekend se dă bătălia pentru șefia PSD Cluj! Horia Nasra visează să fie validat în funcția de președinte... poate cineva îl trezește la realitate

Carasul auriu (carassius auratus) este probabil cel mai cunoscut pește de ținut în acvariu, în confortul propriei locuințe.

Până nu demult se credea că memoria „peștișorului de aur” ține 3 secunde, însă oamenii de știință au demonstrat că faimoșii grăsani de acvariu țin minte cele întâmplate undeva la 5 luni.

Un alt reprezentant de seamă în rândul ființelor de pe Pământ, care nu se poate lăuda cu o memorie lungă, e PSD-istul de Cluj. PSD-istul de Cluj își alege mereu un lider incompetent în fruntea filialei, după care, la viitoarele alegeri, îi oferă din nou încredere oarbă. 

Lăsând gluma la o parte, în acest weekend PSD Cluj își va alege liderul. Horia Nasra, președintele interimar al organizației, speră să fie validat în funcție. Unele „surse” îl dau ca și câștigător. Alte surse, mult mai credibile, de pe la București, îl văd drept câștigător sigur pe Cristian Matei, primarul din Turda. Rămâne de văzut dacă PSD-iștii vor fi simpli carași, sau vor alege în sfârșit un lider demn de această titulatură.

Pe lângă alegerea noului lider vor fi desemnați și delegații care vor participa la Congresul extraordinar din 29 iulie.


Adauga comentariu