Aceeași Mărie cu aceeași veche pălărie. Poliția Locală mimează că își face datoria la Pata Rât

Printr-o Ordonanță de Urgență aprobată în ședința de Guvern în data de 5 octombrie, s-au extins atribuțiile poliției locale în domeniul protecției mediului. Astfel polițiștii locali ar trebui să monitorizeze depozitele de deșeuri, în scopul prevenirii declanșării unor incendii. În lumea imaginară a lui Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale, supravegherea la Pata Rât merge ceas cu angajații Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca (cărora "le-au scăpat" doar 28 de incendii într-un an). În consecință, la rampa temporară de gunoi de la Pata Rât nu păzește niciun polițist . 

”Supravegherea din partea Poliției Locale se face zilnic. Paza și protecția la rampele de deșeuri de la Pata Rât este și va fi asigurată prin personalul entităților care gestionează aceste depozite de gunoi”, ne-a comunicat biroul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Deci se supraveghează zilnic, ceea ce păzesc readepiștii lui Nea' Pantelică noaptea: să "nu fumază" nici un minor pe lângă rampă, sau să nu calce picior de redactor NCN și/sau Ziar de Cluj pe acolo?

Având în vedere că municipalitatea răspunde la solicitările Ziar de Cluj o dată la 30 de zile  punem aici întrebarea: ar trebui să delege Poliția Locală responsabilitatea pazei și protecției angajaților RADP? Dacă da, cum explică autoritățile incompetența angajaților RADP? Doar în ultima lună au avut loc trei incendii la rampa temporară de la Pata Rât ”bine păzită” de vajnicii angajați care gestionează depozitul. 

Adauga comentariu