Accident teribil în Cluj: autoturism proiectat în afara carosabilului. Șoferul de numai 18 ani a rămas încarcerat

Accident teribil înregistrat joi în județul Cluj, între localitățile Bonț și Nicula. În urma unui nefericit eveniment rutier, un autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile, iar echipajele de intervenție s-au luptat pentru a-l scoate pe tânărul de doar 18 ani dintre fiare, acesta rămânând încarcerat.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs între localitățile Nicula și Bonț.

Echipajele, alertate în jurul orei 12.30, au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, cu șoferul încarcerat și în stare gravă, ca urmare a traumatismelor suferite.

Tânărul de 18 ani era prins aproape în totalitate între bordul autoturismului și scaunul șoferului, iar echipajul de descarcerare a îndeplinit o misiune foarte dificilă pentru a putea să-l extragă din mașina contorsionată, fără să-i agraveze leziunile suferite.

Tânărul a fost predat echipajului SAJ, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Adauga comentariu