Accident teribil în apropiere de Cluj-Napoca! Un BMW s-a făcut zob, doi oameni au fost transportați în stare gravă la spital

Un accident grav de circulație a avut loc în această seară la Topa Mică, localitate aflată la 23 de kilometri de Cluj-Napoca. Conform informațiilor oferite de reprezentanții ISU și IPJ, două mașini s-au lovit frontal. 

„Două persoane au fost transportate la spital, au ajuns la fața locului două echipaje medicale din Cluj-Napoca și o autospecială cu modul de descarcerare din Aghireșu. Unul dintre bărbații implicați în accident a suferit un traumatism sever în zona bazinului”, au anunțat reprezentanții ISU.

Informațiile oferite de IPJ au explicat în detaliu situația: „Un bărbat de 21 de ani, din Bața, județul Bistrița Năsăud, a condus autoturismul WV Passat dinspre Cluj-Napoca spre Zalău. Pe raza localității Topa Mică, conducătorul auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW, condus regulamentar de un bărbat de 23 de ani, din județul Sălaj. Din primele informatii,unul dintre conducatori posibil ranit grav, celalalt usor ranit. Ambii au fost transportati la UPU Cluj. Traficul urmeaza sa fie reluat alternativ”.

 

Adauga comentariu