Accident spectaculos în Feleacu! Doi oameni au fost răniți după ce mașina lor s-a răsturnat într-un șanț

Două persoane au fost rănite după ce mașina lor s-a răsturnat într-un șant din Feleacu. Oamenii au ieșit singuri din mașină și au fost transportați la spital în Cluj-Napoca.

“Un bărbat de 34 ani a condus auto din direcția Turda spre Cluj-Napoca, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, a rupt parapetul metalic, după care autovehiculul s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a şoferului şi a pasagerei dreaptă faţă, în vârstă de 31 ani”, a transmis IPJ Cluj.

Reprezentanții ISU au anunțat că femeia și bărbatul au ieșit singuri din mașină, până la venirea echipei de descarcerare.

„Au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din aceasta. Au fost consultați un bărbat și o femeie, de către echipajul SAJ, după care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis și reprezentanții ISU. 

Adauga comentariu