Accident rutier GRAV lângă Teatrul Național

GRAV accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane lovite din plin, chiar în fața Teatrului Național. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 18:00. „Două autospeciale și un echipaj SMURD intervin pentru a gestiona O SITUAȚIE DE URGENȚĂ, ca urmare a unui accident în care o persoană a fost lovită de un autoturism în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Șoferii care se aflau la locul nemijlocit al producerii accidentului s-au mobilizat și au ridicat autoturismul. Conform informațiilor disponibile de la martorii oculari, persoana accidentată se afla pe trotuar, iar în urma impactului a ajuns sub roțile autoturismului. Printr-o acțiune comună, conducătorii auto au ridicat mașina.

„Un conducător auto nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului a fost proiectat pe trotuar, unde a acroșat un pieton”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

„Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat. 

Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. 

A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital.

Ocupanții vehiculelor implicate în accident nu au avut nevoie de acordarea asistenței medicale de urgență”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de urgență Cluj.

Adauga comentariu