Accident rutier cu un mort și un rănit în Gilău

La data de 7 august, în jurul orei 22.20, pe D.N.1 E60, pe raza localităţii Gilău, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. De asemenea, o altă persoană a fost rănită uşor. 

„O femeie, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu. Astfel, a fost surprinsă și acroșată în partea laterală de către un autovehicul condus de o tânără, de 21 de ani, din Gilău, care circula pe aceeași direcție”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei, de 35 de ani, din Gilău, precum și rănirea ușoară a unei femei, de 19 ani, din Baciu, ambele pasagere în vehiculul condus de tânăra de 21 de ani.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs acccidentul și luarea măsurilor legale.

Foto arhivă

Adauga comentariu