Accident pe strada Iuliu Maniu. O femeie isterică a provocat un adevărat circ

Marți, după amiază, în jurul orei 16,00, a avut loc un accident rutier pe strada Iuliu Maniu, în intersecție cu strada Baba Novac. Un șofer care venea de pe strada Iuliu Maniu a intrat cu mașina într-un autoturism, condus de o tânără, care venea dinspre Hotel Victoria. Autoturismul lovit a fost proiectat într-un alt autoturism parcat. În accident a fost implicată și o femeie, pieton, care a făcut un adevărat circ. Era cât pe ce ca și ea să fie lovită din cauză că se afla pe carosabil. S-a lăsat cu înjurături și cuvinte grele adresate de pieton.  

“Pe unde să trec de la un trotuar la altul? Ești tâmpit? Era să mă omori. Taci din gură că vă dă carnetul pe bani, nemernicii dracului, tâmpitule. Păi cum să trec de la un trotuar la altul? Dacă nu m-aș fi ferit eram moartă”, spunea isterică, femeia.

Unul dintre martorii care a văzut momentul petrecerii accidentului a declarat că vinovată este tânăra care conducea dinspre Hotel Victoria.

„Eu eram chiar în intersecție, vorbeam cu un prieten și am văzut cum s-a întâmplat. Imediat am încercat să o ajut pe șoferiță pentru că se lovise la cap, dar nu a fost cazul. I-am spus să iasă prin spate, ca să nu stea în mașină. A ieșit, în rest a fost doar doamna aceea în stare de șoc. Am încercat să o înțeleg, dar m-a deranjat că m-a făcut criminal, când de fapt eu am încercat o persoană să o scot din mașină”, a spus martorul.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, nu a fost nicio persoană rănită, s-au înregistrat doar pagube materiale.

„În jurul orei 15:50 la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Baba Novac a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate trei autovehicule. Conducătorii autovehiculelor au primit îndrumările legale. Nu este vorba de accident cu victimă. În acest sens vor trebui să se prezinte la ghișeul avarii de pe strada Mihai Roman”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii

busu

12.07.2017 08:33

Dinspre Hotel Victoria? Deci pe sens interzis? Sau dinspre Cinema Victoria?

Adauga comentariu