Accident pe strada Dunării: Un motociclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină

Un accident în care au fost implicate o motocicletă și o mașină a avut loc la intersecția străzilor Bună Ziua și Între Lacuri. Motociclistul a fost transportat la spital cu o traumă severă la un picior.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit în această seară pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția străzilor Dunării și Între Lacuri.
Forțele de intervenție au fost alertate în jurul orei 21.30, iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit un autoturism și o motocicletă avariate.
Conducătorul motocicletei prezenta o trauma severă la unul dintre membrele inferioare, dar era conștient și cooperant.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat și au sprijinit preluarea bărbatului de către echipajul SAJ, pentru a fi transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Din primele informații oferite de martori, motocicleta nu ar fi acordat prioritate autoturismului într-o inersecție despre care șoferii afirmă că este una periculoasă și ar fi nevoie de un sens giratoriu.

”Accident rutier in jurul orei 21:31, pe strada Intre Lacuri - intersectie cu strada Dunarii, între un autoturism condus de un barbat de 47 de ani, din municipiul Turda si o motocicletă, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Botoșani. Din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs in urma neacordarii de prioritate de catre conducatorul motocicletei. A rezultat rănirea conducătorului de 21 de ani, fiind transportat la Upu Cluj-Napoca. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, potrivit IPJ Cluj.

 

Adauga comentariu