Accident mortal în zona pieței agroalimentare din Mihai Viteazul

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe strada Ploiești din Cluj-Napoca. soldat cu moartea unei femei. 

”In jurul orei 07:35, pe strada Ploiesti, din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier mortal. Cauzele producerii: neasigurarea in mers cu spatele, iar pietonul accidentat mortal se afla pe carosabil”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Victima este o femeie de 66 ani din Cluj Napoca. Soferul autoutilitarei are 25 ani si este din judetul Mures. Tânărul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele acestuia urmează să fie deschis dosar pentru ucidere din culpa. 

„La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii ș.a. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj atrag atenția participanților la trafic să fie prudenți în trafic în cazul condițiilor meteo nefavorabile.

Adauga comentariu