Accident MORTAL pe „Strada Iadului” din Cluj-Napoca. Un tânăr de 20 de ani a decedat

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 09.30, pe una dintre cele mai periculoase străzi din Cluj-Napoca, unde au loc frecvent astfel de evenimente nedorite. Este vorba despre strada Corneliu Coposu. Ziar de Cluj a semnalat de nenumărate ori modul haotic în care se circulă pe această arteră importantă din oraș – șoferii circulă cu viteză, iar pietonii riscă să fie loviți în orice moment din cauza numărului redus de semafoare.

Un tânăr de 20 de ani a murit miercuri dimineața în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe strada Corneliu Coposu.

“Conform primelor informații, coliziunea a avut loc între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se deplasa din direcția străzii Poienarilor înspre Corneliu Coposu și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, în direcția străzii Giordano Bruno. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ. Tânărul de 20 de ani care se afla la volanul autoturismului primește îngrijiri medicale la locul producerii accidentului”, au transmis inițial reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

La doar câteva minute de la această informare, reprezentanții IPJ Cluj au precizat că, din nefericire, șoferul autoturismului a decedat.

Citește și:

Străzile din Cluj-Napoca se transformă în capcane mortale pentru pietoni. Astăzi, Soporului și Corneliu Coposu. Ce face Primăria?

UPDATE- Femeie spulberată pe o trecere de pietoni pe strada Corneliu Coposu. Coloana de mașini e până la gară - VIDEO

Pe STRADA MORȚII conducătorii auto circulă în neștire: Pieton lovit pe Corneliu Coposu

"Strada Iadului" din Cluj-Napoca mai asteapta cel putin o jumatate de an pana la semaforizarea completa

Topul celor mai periculoase treceri de pietoni din oraș. Care sunt străzile cu cod roșu de accidente

Adauga comentariu