Accident la o benzinarie. Masina rasturnata in apropierea centurii Valcele. Soferul a scapat ca prin miracol

Un sofer a scapat ca prin minune dintr-un accident in care masina i-a fost complet distrusa. Accidentul a avut loc in aceasta seara, in apropierea centurii Valcele-Apahida, la beninaria Lukoil. 

Potrivit primelor informatii in apelul de urgenta a fost precizat ca se vede o singura persoana iesita din masina. S-au deplasat spre eveniment două autospeciale cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

"Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care se petrecut la ieșirea din localitatea Vâlcele.

Pompieri ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism care era răsturnat pe plafon.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost consultat și a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, în stare de conștientă și cu suspiciune multiple traumatisme", arata cei de la ISU Cluj.

Soferul care a suferit leziuni are 62 de ani si este din Turda.  Se pare ca un alt conducator, care circula inspre Turda, pe prima banda, ar fi incercat sa vireze stanga, spre benzinarie,  moment in care soferul de 62 de ani, care era pe banda nr 2, s ar fi speriat, pierzand astfel controlul asupra autovehiculului, rasturnandu-se.

Adauga comentariu