ACCIDENT inedit la metroul clujean! Ce i s-a intamplat unei pensionare

Inaugurat în urmă cu o săptămână, metroul clujean circulă aproape gol zi de zi, fiindcă mulţi dintre clujenii care folosesc transportul public sunt la izolare. Totuşi, fiindcă e un element de noutate, mulţi dintre cetăţeni nu sunt încă obişnuiţi cu sistemul de uşi glisante la accesul în vagoane.

Astăzi o pensionară în vârstă de 73 de ani era cât pe ce să îşi omoare căţeluşa care a fost prinsă între uşile Metroului clujean.

„M-am oprit în pragul uşii, preţ de câteva secunde ca să îmi iau nişte dezinfectant din dispenserul pus de domnul Emil Boc. Din cauza neatenţiei, uşile s-au închis şi căţeluşa a rămas afară, iar eu înăuntru, cu lesa în mână. Însă totul a fost foarte bine până la final. Căţeluşa a scăpat nevătămată pentru că pe peron se afla şi city managerul Şurubaru care, plin de prezenţă de spirit, a luat căţeluşa în braţe şi a alergat cu ea pe lângă garnitura de metreou până la staţia următoare. Ţin să îi mulţumesc şi pe această cale”, ne-a declarat pensionara.

Ziar de Cluj reaminteşte clujenilor că Metroul clujean funcţionetză de săptămâna trecută în teste între staţiile "Someşul Navigabil” şi „Spitalul Regional de Urgenţă”, cu oprire la „Filarmonicei” şi Staţia „Pata Rât”.

O călătorie costă doi lei dus, singura problemă fiind aceea că în fiecare vagon nu încap decât 7 sau 8 pensionari datorită noilor norme de distanţare socială intrate în vigoare odată cu declararea stării de urgenţă.

 

Adauga comentariu