Accident grav pe raza comunei Căpușu Mare, între o limuzină și un autoturism! 5 victime, dintre care 3 încarcerate

5 victime au ajuns la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui acccident grav petrecut pe raza comunei Căpușu Mare, între o limuzină și un autoturism. 

„Poliția a fost sesizată la data de 9 octombrie a.c, în jurul orei 01.15, cu privire la faptul că, pe DN1 E60, km 498+900m a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o limuzină și un autoturism.

Din primele informații furnizate, impactul a fost produs între o limuzină, condusă de un bărbat de 30 de ani, care părăsea o parcare (aflată pe parte dreaptă a DN1 E60 - direcția Oradea spre Cluj-Napoca) cu intenția de a vira la dreapta, spre Cluj-Napoca, și un autoturism, condus din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma acestui eveniment, 5 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, respectiv cei doi conducători auto, alături de trei pasageri din autoturism. 

În limuzină nu se aflau alți pasageri.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au reieșit negative”, potrivit IPJ Cluj.

„În dimineața zilei de 9 octombrie 2021, la ora 01:17, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU pentru a interveni la un accident auto în comuna Gilău, pe E60 - o  limuzină și un autoturism. La locul evenimentul s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Intervenția s-a încheiat la ora 02:40”, a transmis ISU Cluj.

Adauga comentariu