Accident grav pe Corneliu Coposu: Încă un caz de accident cu părăsirea locului faptei. Se caută un OPEL VECTRA, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism.

„Pietonului i s-au făcut manevre de resuscitare la fața locului și autorul a părăsit locul accidentului. În acest moment este căutat de polițiști”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Cluj.

În acest moment, pietonul a fost spitalizat și se află în stare foarte gravă.

“La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 09.38 prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că pe strada Corneliu Coposu, în dreptul imobilului cu numărul 62, pe trecerea de pietoni s-a produs un grav accident de circulaţie în urma căruia un pieton a fost accidentat de un autorutism marca OPEL VECTRA de culoare gri metalizat, cu numărul al cărui conducător auto şi-a continuat apoi deplasarea, părăsind locul accidentului.

Poliţiştii clujeni, solicită tuturor celor care au informaţii legate de acest autoturism, OPEL VECTRA, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la 112”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

Sursa foto: Infotrafic Cluj

Adauga comentariu