Accident grav pe centura Vâlcele-Apahida. Traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ. UPDATE- O persoană a murit

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Centura Ocolitoare Vâlcele-Apahida a mun. Cluj-Napoca, la kilometrul 5+400 de metri, în zona localității Gheorghieni, județul Cluj,  a avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, două persoane au suferit leziuni (una fiind în stare gravă), primind îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30 de minute.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ intervin în aceste momente pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre  ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.

La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți.

UPDATE:

Din primele informatii, conducătorul unei autoutilitare a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism. 
In urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unui pasager din interiorul acestuia.

 

Adauga comentariu