Accident grav în Dej - Un tânăr de 22 de ani, încarcerat după ce a intrat cu mașina sub un camion încărcat cu lemne – VIDEO

Un șofer din județul Sălaj a rămas încarcerat după ce a intrat cu autoturismul sub un camion încărcat cu lemne. Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri la ieșirea din Dej înspre Cuzdrioara.

“Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la o unitate medicală”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

La fața locului au intervenit două autospeciale și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

“Pompierii au fost alertați în jurul orei 2.50, iar la fața locului au găsit un autoturism și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme. Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de cca 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

 

Adauga comentariu