Accident grav în Căpușu Mare: opt răniți printre care și trei copii

Un accident rutier a avut loc in jurul orei 02.00, pe DN1-E60 la  intersectie cu DN1-J in afara localității Căpușu Mare.

O conducătoare auto de 29 de ani din judeșul Bihor care se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60 la intersecție cu DN1-J din directia Gârbău, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, condus pe DN1-E60 dinspre Cluj Napoca spre Oradea.

În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea conducătorilor și a pasagerilor din cele două autoturisme.

Conducatorii auto testati cu aparatul etilotest, rezultatele negative

O autospecială, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Căpușu Mare.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 02.20, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care una ieșită în afara părții carosabile, iar ocupanții erau în afara acestora.

Salvatorii au consultat un număr de opt persoane, dintre care trei copii, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare toți prezentau afecțiuni ușoare.

Adauga comentariu