Accident în Gilău: o persoană a fost grav rănită. Circulația este blocată pe ambele sensuri - VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc pe raza localității Gilău pe sensul de mers Cluj-Oradea. O persoană a fost grav rănită, iar circulația a fost întreruptă.

Din primele informații, cauza accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță fața de autoturismul din față.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 1 Cluj Napoca – Oradea, la kilometrul 491+800 de metri, în localitatea Gilău, județul Cluj, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită.

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

UPDATE

Conducător auto de 36 de ani, din Cluj Napoca a condus auto pe DN1 E60 înspre Huedin, nepăstrând o distanță de siguranța față de auto care circula în fața sa, cond auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care a încetinit cu intenția de a efectua virajul la stânga, intrând in coliziune fata spate cu acesta. 
În urma impactului, auto care a incetinit pentru a efectua virajul respectiv a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune frontala cu un alt auto -  conducător auto de 44 de ani din Vaslui care circula înspre Cluj Napoca. 
In urma accidentului a rezultat rănirea cond auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca. Cond auto testați cu etilotestul la fața locului – fara alcool

 

.

Adauga comentariu