Accident în Florești: muncitor prins în cabina unei macarele răsturnate – FOTO și VIDEO

Un accident a avut loc, miercuri în jurul orei 12.00, pe șantierul unui bloc aflat în construcție în Florești. O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURd au fost alertate, în jurul orei 12.10, ca urmare a răsturnării unei macarale, care ridica materiale de construcții pentru un bloc aflat în construcție, de pe strada Teilor.

„Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, de 39 de ani, care se afla în cabina utilajului și suferise traumatisme severe la nivelul piciorului stâng. Pompieri au acționat pentru a scoate bărbatul din cabina avariată a utilajului, folosind echipamentele din dotare, cât și manevrele specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite și să-l predea echipajului SMURD în vedere acordării primului ajutor calificat și pentru transport la spital”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor, pe timpul intervenției, având în vedere că se înregistrau scurgeri de combustibil din rezervorul macaralei.

Adauga comentariu