Accident în față la Platinia. Biciclist rănit după ce a intrat într-un pieton

Luni, în jurul orei 15.00, în fața complexului comercial Platinia a avut loc o scenă parcă scoasă din filme. Un biciclist care venea pe Calea Mănăștur, pe sensul Mănăștur - Centru a lovit un pieton care se angajase să traverseze regulamentar strada. 

Un biciclist care cobora cu viteză pe Calea Mănăștur a lovit din plin un pieton care încerca să traverseze strada. Surprinzător, pietonul a scăpat doar cu câteva zgârieturi în timp ce biciclistul a fost rănit grav. Echipajele SMURD au intervenit în cel mai scurt timp, iar bărbatul a fost dus la spital. 

„În jurul orei 14:45 un biciclist care circula pe strada Calea Mănăștur a surprins și accidentat un pieton care, conform primelor verificări, era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În urma impactului, biciclistul a căzut și a fost transportat la unitatea medicală pentru îngriji”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Comentarii

flegmenta

10.07.2017 20:21

biciclistii nu stiu de culoarea rosie la semafor, nu stiu sa coboare de pe bicicleta pe trecerea de pietoni samd.Daca eram pietonul il dadeam in judecata pe fraerul ala

mihai

11.07.2017 06:20

acum sa vedem daca ii suspenda carnetul de biciclist . ca multi dintre ei habar nu au de reguli de circulatie si acum  ei sant stapani pe trotuare iar pietonii trebuie sa zboare 

Adauga comentariu