Accident în Cășeiu, cu două autoturisme și un rănit

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața în jurul orei 07.00, în localitatea Cășeiu. Au fost avariate două autoturisme. Din fericire, pasagerii celor două mașini nu au fost încarcerați. O singură persoană a fost rănită ușor și transportată la spital pentru investigații suplimentare.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Cășeiu, în jurul orei 7.00. Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate și ocupanții acestora ieșiți. Trei bărbați (64, 64 și 48 ani) au fost consultați de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, dintre care doar cel de 48 de ani a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare. Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor, măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de lichide din motorul unuia dintre autoturisme și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cauza producerii accidentului este neacordarea priorității auto la intersecția DN18B cu DN1C. Șoferul vinovat nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

accident caseiu

Adauga comentariu