Abuz incredibil comis de Primăria Cluj-Napoca! Au demolat garajele, după care trimit „balerinele” de la Poliția Locală să amendeze oamenii care nu mai au unde parca

Poliția Locală, în cârdășie cu Primăria Cluj-Napoca, comite abuz după abuz! Ultima găselniță a bonțidenilor de a face bani: amendează mașinile parcate în zona bulevardul Nicolae Titulescu, în condițiile în care garajele au fost demolate și în acel loc nu se poate parca în clipa de față. 

În urmă cu două zile, Ziar de Cluj reamintea tuturor cum amenzile abuzive date de „balerinele” lui Bonțidean sunt ilegale. 
CITEȘTE MAI MULTE PE ACEST SUBIECT AICI: Tribunalul Cluj a decis: Polițiștii locali abuzează de lege

În aceste condiții, situația iscată pe bulevardul Nicolae Titulescu este revoltătoare, după cum ne-au semnalat mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă. 

Tot Ziar de Cluj scria cum lipsa de viziune a Primăriei, care a demolat garajele, dar nu oferă variante alternative reale, a transformat mașinile în pietoni.
CITEȘTE MAI MULTE PE ACEST SUBIECT AICI: Desființarea parcărilor de pe Titulescu a transformat mașinile în „pietoni”

Pe bulevardul Nicolae Titulescu erau parcate zeci de mașini în garajele improvizate din tablă. Primăria a decis să le demoleze și să traseze noi locuri de parcare. Așadar, oamenii și-au scos frumos mașinile și le-au parcat pe unde au apucat, în condițiile în care nu își pot lasa mașinile pe șantier (acolo unde, teoretic, vor fi trasate noi locuri „moderne” de parcare). Doar că, surpriză! Oamenii s-au trezit cu amenzi pentru că au parcat ilegal, în condițiile în care nu au unde să parcheze (în lipsa unui garaj sau a unui loc de parcare delimitat de către Primărie).

„Așa ceva numai la Cluj-Napoca am mai auzit. Au venit să dărâme garajele, foarte bine! Doar că, până durează șantierul, până când noile parcări vor fi gata și vor fi repartizate, fiecare parcăm pe unde apucăm. Unde se ne lăsăm mașinile, pe bloc? Să le vindem? Ne-am trezit mai multe persoane cu amenzi date de Poliția Locală. E un abuz incredibil”, s-a plâns un locuitor din zonă.

Dacă nu am cunoaște mai bine cu cine avem de-a face, am putea acuza autoritățile de rea voință, de un joc murdar prin care încearcă să mai facă niște bani la bugetul local. Din păcate, sau din fericire pentru ei, nu e rea voință, e doar o nesimtire crasă și o lipsă de respect total pentru cetățean, caracteristică autorităților locale din Cluj-Napoca, incluzând aici amatorii de la Poliția Locală. 

Primăria Cluj s-ar aștepta ca oamenii să parcheze probabil pe șantier, ca să evite amenzile

 

 

Adauga comentariu