Abandonat de Primarie, parkingul Minerva a devenit toaleta cartierului Manastur

Clujenii care au abonament in parkingul de pe strada Primaverii sunt nemultumiti de conditiile in care sunt nevoiti sa isi tina autoturismele. Acestia se plang ca amplasamentul a fost pur si simplu abandonat de Primarie, nu se face curatenie, in ciuda faptului ca parkingul este folosit pe post de toaleta publica.

“Eu am facut multe sesizari la telefonul primarului, la scurta vreme dupa terminarea constructiei parkingului pentru ca primaria pur si simplu a abandonat aceasta cladire. In ultimul an acest parking a devenit toaleta cartierului Manastur. In prezent parkingul nu mai are paza, camere video sunt doar pana la etajul 2, dar nu stiu daca se mai oboseste cineva sa le verifice din moment ce paza este inexistenta. Tineri si probabil si boschetari din apropiere frecventeaza parkingul pentru nevoile zilnice, pentru a sta la o tigara si cine stie ce lucruri mai fac pe acolo. Intr-o zi cand am urcat cu masina in parking pana sa ajung la etajul 4B unde am parcarea, era sa ma lovesc de un tanar care se plimba cu bicicleta prin parking. Deci va dati seama ce a ajuns aceasta cladire prin bunavoiinta primarului Boc. Alt lucru ingrijorator este ca pe usile parkingului in interior, la toate nivelurile sunt desenate simboluri naziste, raspandirea acestora stiti foarte bine se pedepseste cu inchisoarea. Ma tem sa nu aiba acest parking soarta fostei discoteci Atlantic, careia boschetarii i-au dat foc.

Proprietarii de automobile care platesc abonamentul in acest parking sunt dispusi sa plateasca o suma mai mare anual pentru a putea avea conditii mai bune si pentru a avea siguranta parcarii masinii in aceasta cladire. In orice moment cineva poate intra in parking sa dea foc unei masini sau mai multor masini. Ar fi nevoie de inchiderea usilor de intrare si accesul aici pe baza de cartela, ar fi nevoie de doua usi mari la accesul in parking unde la fel sa se faca accesul, oglinzi convexe la coborarea cu masina pentru a putea vedea masinile care urca si astfel sa se evite un accident. Primaria a lasat in paragina acest parking la fel cum a lasat si Spitalul de la Colina. E bataie de joc ceea ce se intampla. Eu voi face o sesizare si la OPC in speranta rezolvarii acestei probleme urgente”, a sesizat Bogdan Pop.

Ziar de Cluj a atras atentia municipalitatii in repetate randul asupra acestor situatii, insa reprezentantii Primariei sustin ca nu exista asemenea probleme si ca se face curatenie de doua ori pe saptamana.

Adauga comentariu